Wie we zijn

Het Groen Traineeship is een samenwerking van een aantal natuur- en milieuorganisaties in Nederland. Dit zijn de kernpartners:

Daarnaast ondersteunt Colland arbeidsmarkt het Groen Traineeship omdat het wij bijdragen aan een duurzamere inzetbaarheid van werknemers op de arbeidsmarkt. Colland arbeidsmarkt is een ontwikkelingsfonds voor de agrarische en groene sector.

Andere organisaties kunnen ook meedoen door middel van het uitvoeren van projecten. Daarvoor kunnen ze projectvoorstellen indienen die voor subsidie in aanmerking komen. Lees meer bij Wat is het Groen Traineeship?

 

Maatschappelijke Diensttijd

Het Groen Traineeship is onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd van het Ministerie van VWS, uitgevoerd door ZonMw.

 

Landelijk programmateam

Het landelijk programmateam is de landelijke trekker van het Groen Traineeship. Dit bestaat uit verschillende medewerkers van IVN en andere organisaties:

  • Thea Peters (IVN, projectleider)
  • Sanne Moes (IVN, secretaris)
  • Monika Grooteman (IVN, communicatie)
  • Franciska Maarse (IVN, communicatie)
  • Isabelle van Vondelen (stagiaire, communicatie)
  • Sacha Kersten (stagiaire, organisatie)

Te bereiken op info@groentraineeship.nl

Jongerenpanel

Het Jongerenpanel is een groep oud-trainees en stagiaires van Groen Traineeship, die advies geven over de projecten. Dit doen ze door een aantal meetings per jaar te houden over de nieuwe projectvoorstellen en pitch sessies te organiseren. Dé manier om als jongere betrokken te blijven bij Groen Traineeship en inspraak te hebben op de traineeships voor aankomende trainees.

Ben jij een oud-trainee en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij het jongerenpanel? Stuur een mailtje naar jongerenpanel@groentraineeship.nl voor meer info!

‘Het Groen Traineeship is een kickstart voor het realiseren van mijn droom’

 Dennis (24 jaar)

“Door een vriendin waarvan de vader huiswacht is bij een ander NIVON huis kwam ik bij het Groen Traineeship terecht. Het project klonk wel heel erg nice, dus ik heb me eigenlijk…”

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT