Wat is het Groen Traineeship?

Op zoek naar jong talent?

Veel jongeren willen graag “iets” doen voor een groenere en duurzame wereld, maar weten niet precies wat en hoe. Tegelijkertijd staan groene organisaties te springen om juist deze doelgroep te betrekken. Hier komt het Groen Traineeship om de hoek kijken! Door ruimte te geven voor ontwikkeling geef je jongeren (16 t/m 29 jaar) de kans om samen tot een mooi resultaat te komen, passend bij jouw doelstellingen. Groene trainees leren de organisatie beter kennen en binnen jouw organisatie krijg jij waardevolle inzichten en extra slagkracht terug. Meld je aan voor de online inspiratiesessie, bedenk welk project jij zou willen aanbieden, dien een projectvoorstel in en doe mee met het Groen Traineeship! Er is subsidie beschikbaar voor een deel van de uitvoeringskosten.

Kom naar de inspiratie­sessie 

Ben je als organisatie geïnteresseerd in het Groen Traineeship? En wil je graag meer weten wat andere organisaties doen, hoe alles werkt en hoe je een goed voorstel maakt? Sluit aan bij de online Inspiratiesessie op woensdag 11 september (10:00 – 11:00 uur). We delen we alle ins en outs van het Groen Traineeship, laten succesvolle projecten zien en bieden iedereen de mogelijkheid om ideeën voor een project te bespreken. Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar info@groentraineeship.nl.

“Ze hebben veel initiatief genomen, dus ik ben als begeleider super blij”

Tarim van FAWAKA begeleidde een groep trainees. Wat zijn zijn ervaringen?

Lever je project­voorstel in!

Heb je al concrete ideeën over jouw project en wil je graag een Groen Traineeship project organiseren in de lente van 2025 (februari – juni)? Meer informatie over het indienen van een projectvoorstel vind je hier.

Blijf als organisatie op de hoogte

aanmelden voor de nieuwsbriefHet Groen Traineeship is onderdeel van de MDT

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT