Voor organisaties

Op zoek naar jong talent?

Veel jongeren vinden natuurbehoud en een duurzamere wereld belangrijk. Door een Groen Traineeship aan te bieden geef je jongeren de kans om hier concrete invulling aan te geven. In het Groen Traineeship werken jongvolwassenen (van 16-30 jaar oud) groepsgewijs aan toffe projecten voor natuur en milieu.

Juist door ruimte te geven voor ontwikkeling kom je samen tot een mooi resultaat, passend bij jouw doelstellingen. Groene trainees leren de organisatie beter kennen en binnen jouw organisatie krijg jij waardevolle inzichten en extra slagkracht terug. Meld je aan voor de online inspiratiesessie, bedenk welk project jij zou willen aanbieden, dien een project in en doe mee met het Groen Traineeship! Er is subsidie beschikbaar voor een deel van de uitvoeringskosten.

 

Kom naar de inspiratie­sessie 

Ben je als organisatie geïnteresseerd in het Groen Traineeship? En wil je graag meer weten wat andere organisaties doen, hoe alles werkt en hoe je een goed voorstel maakt? Sluit aan bij de online Inspiratiesessie op woensdag 13 september (10:00 – 11:30 uur). We delen we alle ins en outs van het Groen Traineeship, laten succesvolle projecten zien en bieden iedereen de mogelijkheid om ideeën voor een project te bespreken. Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar info@groentraineeship.nl.

Ik heb zoveel geleerd van mijn trainees

Tarim van FAWAKA begeleidde een groep trainees. Wat zijn zijn ervaringen?

Lever je project­voorstel in!

Heb je al concrete ideeën over jouw project en wil je graag een Groen Traineeship project organiseren in de zomer van 2023? (juli- augustus)? Meer informatie over het indienen van een projectvoorstel vind je hier.

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT