Landelijke startdag van 5 maart

Landelijke startdag lente 2022

Voor de aftrap van alle Groen Traineeships in de lente verzamelden we bij Warmonderhof, een biodynamische landbouwschool in Dronten. Deze zonnige dag op 5 maart 2022 stond in het teken van kennismaken, met de nieuwe trainees en met de projectleiders. Tegelijkertijd leerden we meer over deze bijzondere locatie via een rondleiding en workshops. Een top dag om veel buiten te zijn!

Lenteprojecten 2022

De trainees in de lente van 2022 zetten zich onder andere in voor voedselbossen, klimaatrechtvaardigheid en educatie en stadsnatuur. Ze zijn bezig met wilde ijsthee brouwen of zelfs een groot natuurfestival organiseren!

Landelijke startdag

Elke lente, zomer en herfst starten er nieuwe Groen Traineeship projecten. Met een gezamenlijk startmoment maak je niet alleen kennis met mede-trainees, maar ook met de trainees en projectleiders van de verschillende projecten. We kiezen een mooie buitenlocatie om samen te komen, meer te leren over natuur, duurzaamheid en milieu en sluiten af met een gezellige borrel!

© Fotografie door Anna Laming

‘Het Groen Traineeship heeft het zaadje geplant voor mijn huidige baan bij het Muiderslot.’

 Dido (26 jaar)

“Ik ben kunsthistoricus, dus voor mij is het belangrijk dat mijn groene interesse samen gaat met kunst. Zo kwam ik bij het Muiderslot plantlab. Hier komen duurzaamheid en …”

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT