Projectvoorstel indienen

In 2023 kun je als organisatie een projectvoorstel indienen voor het herfstblok (september 2023 t/m februari 2024) of het lenteblok (februari 2024 – juni 2024).

Herfstproject Groen Traineeship

Je kunt nu jouw projectvoorstel voor de herfst indienen! Vul de drie benodigde formats (format projectvoorstel, format wervingstekst en format begroting) in en mail de bestanden naar info@groentraineeship.nl met het onderwerp ‘Projectvoorstel Herfst 2023‘.

Houd rekening met de volgende data:

  • 19 april: deadline voor het indienen van een concept projectvoorstel.
  • 26 april, van 16:00 – 17:30 uur: pitchsessie, leg jouw voorstel voor aan het GT Jongerenpanel en ontvang feedback om jouw voorstel aan te scherpen.
  • 12 mei: deadline voor het indienen van het definitieve projectvoorstel.


Lenteproject Groen Traineeship

Heb je al concrete plannen voor de lente van 2024? Vul de drie benodigde formats (format projectvoorstel, format wervingstekst en format begroting) in en mail de bestanden naar info@groentraineeship.nl met het onderwerp: ‘Projectvoorstel Lente 2024‘.

Houd rekening met de volgende data:

  • 4 oktober 2023: deadline voor het indienen van een concept projectvoorstel.
  • Pitchsessie (datum volgt): leg jouw voorstel voor aan het GT Jongerenpanel en ontvang feedback om jouw voorstel aan te scherpen.
  • 8 november 2023: deadline voor het indienen van het definitieve projectvoorstel.


Wil je eerst meer informatie? Meld je aan voor de eerstvolgende inspiratiesessie.

Denk jij al na over het indienen van Groen Traineeship project voor een later moment? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor geïnteresseerde organisaties.

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT