Natuurwerkdag met het Groen Traineeship

Er komt weer een gezellig ‘groen doen’-evenement aan voor iedereen die bij het Groen Traineeship betrokken is (geweest): de landelijke natuurwerkdag! Op zaterdag 5 november 2022 steken we samen de handen uit de mouwen voor de natuur. Doe je ook mee?

Je bent op deze natuurwerkdag te gast bij Anna’s Tuin & Ruigte. Vlakbij station Amsterdam Science Park vind je daar een permacultuur moestuin, voedselbos, ruigte en een plek voor ontmoeting. Een groene oase midden in de stad! Een tuin waar het verhogen van biodiversiteit, educatie, sociale betrokkenheid en onderzoek samenkomen.

Je bent welkom vanaf 10:30 uur voor de inloop met een warm drankje. Om 11:00 uur gaan we van start met een introductie en rondleiding door de tuin. Daarna staat de lunch klaar: warme pizza’s uit een handgebouwde pizzaoven! Na de lunch gaan we aan het werk. Je gaat samen met een groepje aan de slag met een seizoensklus. Denk aan snoeien, bramen steken, mulchen of verder ontwikkelen van het voedselbos. Als afsluiting volgt vanaf 16:00 uur de klassieke borrel bij de buren, Café Polder.

In het kort

Met wie: (oud-)trainees en (oud-)stagiairs, het programmateam en projectleiders.

Dag en tijd: zaterdag 5 november 2022 van 10:30 – 17:00 uur

Locatie: Anna’s Tuin & Ruigte (rechts bij Café Polder: Science Park 201, A’dam)

Je kunt gratis deelnemen, inclusief lunch en borrel. Reiskosten zijn voor eigen rekening.

Dus ben je trainee of oud-trainee, oud-stagiaire of op een andere manier betrokken bij het Groen Traineeship? Dan kun je je aanmelden met de link die je in je WhatsApp of email hebt ontvangen. Geen link gekregen? Stuur dan een mailtje naar info@groentraineeship.nl en je krijgt ‘m alsnog!

Hopelijk zien we je op 5 november!

‘Ik heb geleerd hoe mijn acties van belang zijn voor de toekomst’

 Anthony (27 jaar)

“Ik heb tijdens mijn traineeship gelijkgestemden gevonden die net zo gemotiveerd als ik zijn om zich in te zetten voor de mooist mogelijke toekomst, hoewel onze achtergronden en opleidingen heel verschillend zijn.”

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT