GT alumnidag

Op 28 mei werd er, om alle groene harten💚 weer eens bij elkaar te brengen, een toffe terugkomdag georganiseerd. Alle trainees waren welkom in het voedselbos De Overtuin. Een duurzaam initiatief in Trompenburg Rotterdam.

In dit voedselbos worden voedselproductie, ecologische rijkdom en een hoge belevingswaarde gecombineerd. We hebben ons verdiept in de rijke botanische kennis van de tuin en kregen een rondleiding, een workshop en zelfs een proeverij met de producten uit de tuin. Een heerlijk programma dus, letterlijk en figuurlijk.

De temperatuur was wat fris, maar de sfeer was warm. Het was een ontzettende leuke manier om iedereen weer te zien en spreken. Nieuwsgierig naar onze community of ook trainee-ambities? Deze herfst zijn er nog plekken bij veel toffe projecten. Wie weet zien we je dan. Tot snel!

‘Ik heb geleerd hoe mijn acties van belang zijn voor de toekomst’

 Anthony (27 jaar)

“Ik heb tijdens mijn traineeship gelijkgestemden gevonden die net zo gemotiveerd als ik zijn om zich in te zetten voor de mooist mogelijke toekomst, hoewel onze achtergronden en opleidingen heel verschillend zijn.”

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT

Het Groen Traineeship is onderdeel van de MDT